Tirsdag 12 September 2023
Kl. 16:30 - 18:30, Skotthyllbanen
Sjetnemesterskap i Skotthyll
Værmeldinga ser bra ut, så tirsdag 12. september hiver vi oss rundt og inviterer alle til å bli med på uhøytidelig Sjetnemesterskap i Skotthyll!

Skotthyll er en klassisk trøndersk særidrett, hvor det handler om å kaste hyller så de treffer munker.En fast gjeng møtes hver tirsdag for å kaste skotthyll. Noen nye kastere har kommet til, og nå utfordrer og inviterer vi alle som har lyst til å bli med på et uhøytidelig mesterskap for å avklare hvem som er nærmiljøets beste skotthyllkaster. Alder og kjønn er ingen hindring for å delta. 

Det blir kvinneklasse og herreklasse. Mørket kommer snikende på om kveldene, derfor begynner Sjetnemesterskapet kl. 16.30. ( Føler du behov for å øve før mesterskapet, så står det tilgjengelig utstyr utplassert på skotthyllbanen. Så altså, ingen unnskyldning å si at man aldri har prøvd det før.

Gratis å delta og ingen påmelding. Men, premier, heder og omtale vil det bli. Det eneste du trenger å gjøre er å møte opp på skotthyllbanen bak fjøset, mot kornåkeren på Hallsteinjordet. Ta på klær etter vær. Kanskje blir det enkel servering også. Trivelig blir det iallefall. Kom du også!

2024 © Sjetne frivilligsentral