Natteravn

Natteravnene i Sjetne og Okstad vandrer fredags og lørdagskvelder i sommerhalvåret.

Aldersgruppe: 18 til 60 år

Om natteravn i Sjetne&Okstad

Pga koronapandemien er det nye retningslinjer fra Natteravnrådet som gjelder. 

Sjetne & Okstad natteravn starter opp igjen fra 30. april  Fra da av går vi hver fredag og lørdag ut oktober, bare avbrutt av noen ukers sommerferie.

Natteravnene har som oppgave å bidra til at det skal være trygt å ferdes ute for barn og unge i nærmiljøet vårt. Vi er ikke politi men synlige voksne! Vi er mange Natteravner, men for at ingen skal ha mere enn 1 natteravnvakt i året må vi i år ha minst 40 nye voksne over 18 år som har lyst til å bidra til et trivelig og trygt nærmiljø. Alle nye natteravner vil bli satt sammen på natteravnvakt med andre som har vært natteravn i mange år. Er du allerede Natteravn, så utfordre gjerne noen andre til å melde seg. Å bidra til trygge og trivelige nærmiljø er en dugnad absolutt alle over 18 år kan være med på!

Natteravnene i Sjetne & Okstad organiseres av FAU ved Sjetne skole og Sjetne Frivilligsentral.  

Hva kan frivillige bidra med:

Natteravner, det er du og jeg det. Vi trenger mange nye Natteravner, så nå håper vi at du også vil melde deg som natteravn i år.

Klikk her så kommer du til registreringsskjema for nye Natteravner. Når du har registrert deg og sendt inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg via epost for å gi deg mere informasjon. Er du allerede med som natteravn trenger du ikke registrere deg på nytt.

Du kan også melde deg som natteravn på sjetne.frivilligsentral.no, under rubrikken  "Vi trenger frivillige" Huk av for Natteravn.

Frivilligsentralen kan også kontaktes på post@sjetne.frivilligsentral---.no  eller telefon 94127844


2020 © Sjetne frivilligsentral