Onsdag 9 Oktober
kl. 10:30 - 15:00 Blåtur med frivilligsentralen Hemmelig
Frivilligsentralen inviterer med på Blåtur. Det vil si at du ikke får vite hvor bussen kjører og hva som er bestemmelsesmålet før vi kommer dit. Tørr du melde deg på?

Klikk her, så kommer du til påmeldingsskjemaet for dagstur til Stokkøya. Fyll ut skjemaet og klikk send.

Om dagsturer:

Vi har trua på at det å dra på kortere utflukter sammen er godt for folkehelsa. Vi legger opp til ulike reisemål, med ulikt innhold. Noen turer legger vi opp slik at de passer godt for de som ikke er så spreke og ikke ønsker å gå så mange ganger inn og ut av buss. Andre turer er derimot lagt opp med tanke på at vi skal gå en tur i nytt terreng. Felles for alle turene er at vi samles til et hyggelig og langt måltid mat i en eller annen form.

Eksempler på turer vi har vært på de siste årene er; Tautra, Snefugl gård og Skaun kommune, Lian restaurant, Stugudal, Ladekaia, Skistua mm.

Når foregår det:

Som regel gjennomførers turene på dagtid. Vi legger opp til turer når vi ser at vi har frivillige som har anledning til å bistå. Vi har hatt turer i de fleste av årets måneder. Vi planlegger nå turer for 2019 og legger ut info når vi har det klart.

Målgruppe:

Seniorer eller deg som er hjemme på dagtid.

Hva kan frivillige bidra med:

Vi trenger frivillige som kan være reiseledere, ledsagere, underholde i bussen eller komme med forslag til hvor vi kan legge turen.

Har du lyst til å bidra som frivillig? Ta kontakt med Sjetne Frivilligsentral her.


2019 © Sjetne frivilligsentral