Onsdag 21 Juli
Kl. 13:00 - 15:00, Tonstadbrinken frisbeegolf bane Bli med og prøv Frisbeegolf
Lyst til å lære å spille frisbeegolf? Møt opp ved balløkka i Tonstadbrinken på onsdag så viser vi deg hvordan frisbeegolf spilles!

Du har kanskje lagt merke til at det i skogen ved Tonstadbrinken står 4 metall stativ? Det er målene for frisbeegolf det. Frisbeegolf er en hurtigvoksende idrett som passer for alle. I regi av Sjetne frivilligsentral og SommerSammen, vil vi gjennom sommeren lære deg litt om de enkle reglene og hvordan frisbeegolf spilles. 

 Alle kan delta, det er bare å møte opp på grusbanen som ligger ved husene i Tonstadbrinken. Frivilligsentralen stiller med frisbee.

Frisbeegolfens prinsipper er enkle, man skal kaste en frisbee fra A til B og prøve å bruke så få kast som mulig. Det ligner mye på vanlig golf men man bruker frisbee i stedet for ball og kurver i stedet for hull. Etter første kast går man bort og kaster videre fra der frisbeen ligger, helt til frisbeen ligger i kurven. Man noterer antall kast og går videre til neste «hull». Utfordringene er å kontrollere frisbeens svevekurve mot banens hindere og vanskeligheter. Banens vanskeligheter består til dels av hullets lengde og hindringer i form av trær, vann, buskas og høydeforskjeller. Når det blåser vil vinden gjøre det enda mer utfordrende og spennende.


2021 © Sjetne frivilligsentral