Tirsdag 6 Desember 2022
Kl. 19:00 - 20:30, Tiller kirke
De vakreste julesanger
Vi samles i Tiller kirke for å synge de vakreste julesanger vi vet. Vil du være med på vår felles transport så meld deg på

Kom og syng jula inn! Kormedlemmer fra Sjetnekoret og Tiller kirkekor sitter blant oss og synger. Det er ikke noen framføring men en felles opplevelse – du er med å synge julen inn, akkurat med den stemme du har. I etterkant serveres gløgg og pepperkaker og julebakst. Det blir også mulighet til å støtte Kirkens Nødhjelps juleaksjon. Arrangementet er gratis.

For at flest mulig skal få med seg denne trivelige tradisjonen, setter Sjetne frivilligsentral opp maxitaxi fra Prix t/r Tillerkirke. Taxien går kl. 18.15 fra prix. Retur fra Tiller kirke kl. 20.30. Vil du være med i taxien, så meld deg på i skjemaet nedenfor, senest mandag 5. desember kl. 12.00!  Ring frivilligsentralen på tlf 94127844 om du ønsker å melde deg på maxi taxi tilbudet.

Julen nærmer seg! Midt i juleforberedelse kan du ta tid til deg selv og komme i julestemning. Bli med og syng sammen julesanger med andre. Det er ikke noen framføring men en felles opplevelse – du er med å synge julen inn, akkurat med den stemme du har. I Tiller kirke er det plass for alle enten du kommer alene eller med venner. Vi synger kjente og kjære julesanger, og kanskje får du bli kjent med noen nye også. Kormedlemmer fra Sjetnekoret og Tiller kirkekor sitter blant oss og synger.

De vakreste julesanger – allsangkveld har blitt en fin juletradisjon i Tiller kirke. Hvert år arrangerer Tiller menighet allsangkvelden i samarbeid med Sjetne Frivilligsentral.

Den vakreste julesang er et samarbeid med: Tiller menighet og Sjetne Frivilligsentral, Sjetnekoret og Tiller kirkekor

Påmelding er stengt
2024 © Sjetne frivilligsentral