Tirsdag 3 Desember
kl. 19:00 - 20:30 De vakreste julesanger Tiller kirke
Bli med og syng jula inn med de vakreste julesanger

Kom og syng jula inn!

5. år på rad synger vi sammen vakre julesanger i Tiller kirke. I etterkant serveres gløgg og pepperkaker og julebakst. Det blir også mulighet til å støtte Kirkens Nødhjelps juleaksjon. Arrangementet er gratis.

De vakreste julesanger - allsangkveld tirsdag 3.desember kl. 19.00 i Tiller kirke

Kom og syng jula inn!

«Det er godt å synge sammen!»

Å synge sammen gjør noe med oss. Å synge julesanger bringer julen inn. Julestemningen er plutselig på plass, og vi husker kanskje alt det gode som hører julen til for så mange: maten, glitrende juletre, gaver og hele familien som er samlet rundt et julebord. Eller vi husker den stille stunden alene når hele huset var stille og det var bare et lys på bordet.

I samarbeid med Sjetne Frivilligsentral har Tiller menighet arrangert en julesangkveld for 5. år på rad. Var du til stede i fjor? Vi var mange! Kormedlemmer fra Sjetnekoret og Tiller kirkekor sitter blant oss og synger. Alle kan synge med den stemmen de har.

Vi inviterer til allsangkveld igjen i Tiller kirke tirsdag 3. desember kl. 19.00. I etterkant serveres gløgg og pepperkaker og julebakst. Det blir også mulighet til å støtte Kirkens Nødhjelps juleaksjon som vil sikre flere barn en trygg fødsel, et helsetilbud, rent vann, god ernæring og trygghet.

Fint om du blir med og synger sammen med oss. Vi kan nesten love at du kommer i julestemning. 

Hva: De vakreste julesanger – allsangkveld.

Hvor: Tiller kirke  bussholdeplass Ingeborg Ofstads veg (Trondheim)

Når: Tirsdag 3. desember klokken 19.00

I samarbeid: Tiller menighet og Sjetne Frivilligsentral, Sjetnekoret og Tiller kirkekor

2020 © Sjetne frivilligsentral