Tirsdag 23 April 2019
Kl. 12:30 - 14:30, Sjetnehallen
Filmformiddag
Elevene på innsats for andre inviter deg som er hjemme på dagtid til filmformiddag. Filmen som blir vist er Trondheimsreisen

OM AKTIVITETEN UNG OG ELDRE

Frivilligsentralen samarbeider med mange i nærmiljøet for å skape trivelige møter mellom barn/ungdom og eldre i nærmiljøet. Her er det nesten ingen begrensning på hva barn, unge og eldre kan gjøre sammen. Eksempler på aktiviteter vi jevnt og trutt gjennomfører er; aktiviteter i parken, quiz, Tacokvelder, lavotur, datacafe, håndpleie, underholdning, Lucia, dugnader og utflukter., datahjelp osv.

Når og hvor foregår det:

Gjennom året så legger vi til rette for 8-15 ulike møteplasser for ung og eldre. Datoene varierer men vi annonserer på vår hjemmeside når noe skal foregå. I tillegg sender vi epost med invitasjoner til de seniorene vi har epost adresse til.

Målgrupper:

De yngre utgjøres av barnehagebarn, ungdomsskoleelever ved valgfag innsats for andre, øvrige elever ved Sjetne barne og ungdomsskole, idrettsungdom, ungdom fra  Sjetne skolekorps eller Sjetnepikekor.

De eldre er gjerne i aldersgruppen 60+, de er lekne, har positiv innstilling til livet og verdsetter barn og unges invitasjoner høyt.

Hva kan frivillige bidra med:

Her gjelder det rett og slett å kjenne sin besøkelsestid og stille opp. Og, det er helt frivillig å stille opp, men uten deg blir det kanskje ingen aktivitet?

2024 © Sjetne frivilligsentral