Tirsdag 11 September 2018
Kl. 11:30, Tiller Helse og Velferdsenter
Folkehelsedag på Tiller
I annledning folkehelseuka legger vi gåturen til Tiller Helse og Velferdsenter. Der kan den som har lyst, rusle en liten tur sammen noen som trenger en ekstra hånd, eller få prøve de flotte Ricksaw syklene. Vi tenner opp bålpanna og serverer pølser, sveler og kaffe. Her hjelper vi til alle mann! Alle kan bidra med noe og sammen får vi en flott dag i folkehelsas ånd!

Om senior på Tiller:

Tiller er en bydel i sterk vekst, og antall eldre på Tiller øker hurtig. Pr. 1.1.2018 bor det drøyt 1600 i alderen 60+ på Rosten, Tonstad og Hårstad. Med de mange kjøpesentra er det en stor utfordring å vite hvem som egentlig bor i nabolaget når man møter folk på Tiller. Frivilligsentralens oppgave er å bidra til å knytte kontakt mellom seniorene som bor på Tiller og å bidra til å skape et aktivitetstilbud for dem. 

Kontaktinfo prosjektleder:

Aktiviteter gjennom prosjektet:

Tillertreff

Strikkeklubb

Sterk og stødigg ruppe

Gågruppe

Hva kan frivillige bidra med:

Vi trenger frivillige med ideer, som har lyst til å være med og ta i et tak, som kan hjelpe til med en-til-en-tjenester og handymen. Vi trenger frivillige til å rigge og rydde bord og stoler, steike vafler og koke kaffe, lage en quiz eller underholde for at Tillertreff kan gjennomføres.

Har du lyst til å delta som frivillig? Ta kontakt med Sjetne Frivilligsentral her.




 

Senior_på_Tiller

2024 © Sjetne frivilligsentral