Onsdag 10 Mai 2023
Kl. 10:00 - 13:00, Tillerparken
Generasjonslekene
Bli med på en gøyal dag hvor ung og eldre er aktive sammen i Tillerparken!

Sjetne og Tillerbyen frivilligsentraler skal for første gang arrangere Generasjonslekene. Generasjonslekene er et nasjonalt arrangement i regi av senter for aldersvennlig samfunn. I år vil det bli arrangert Generasjonsleker i 38 kommuner i Norge. I Trondheim blir det 5 arrangement og vårt arrangement blir det aller første i Trondheim.

Opplegget er enkelt, og det er gratis å delta. Vi oppfordrer barn, ungdom, voksne og seniorer om å melde seg på og komme til Tillerparken for å delta på Generasjonslekene. Målet er å ha skape en dag hvor unge og eldre er aktive sammen. Ved ankomst Tillerparken på arrangementsdagen setter vi sammen lag på 5-8 deltakere, med minst 2 generasjoner på hvert lag. Sammen skal laget ta seg gjennom ei løype med mange og leikbetonte aktivitetsposter. Eksempler på aktiviteter laget skal gjennomføre kan være å kaste på boks, eller gå på stylter. 

Skoler/ barnehager: Bruk påmeldingsskjema nederst på siden

Seniorer og andre: Meld deg på her

Klarer vi å samle 1000 mennesker til Generasjonslekene i Tillerparken? Hjelp oss å nå målet og bli med på en gøyal dag du også. Meld deg på, så vet vi litt hvor mange som kommer til Tillerparken 10. mai kl. 10.00



Påmelding er stengt
2024 © Sjetne frivilligsentral