Torsdag 18 Februar 2021
Kl. 14:30, Sjetne bydelshus
Musicalen An-Magrit
Gå ikke glipp av muligheten til nydelig musikk og kjente artister når deler av musicalen An-Magrit spilles i Sjetne Bydelshus!

Forestillingen spilles torsdag 18. februar kl. 14.30 i Sjetne Bydelshus.

Pris kr. 180 pr. person.

Åpen kaffe.

Påmelding til Sjetne frivilligsentral (bruk påmeldingsskjema nedenfor) eller til kulturenheten, tlf 7254 5700 eller 7254 5714

Musikalen «An-Magritt» (E. N. Rønning/H. Sommerro) ble satt opp ved Trøndelag Teater i 1988 og 2004 samt ved Det Norske Teatret i 2007. «An-Magritt» er bygd over Johan Falkbergets romansyklus og ble i 2008 nominert til Nordisk Råds Musikkpris.

Forfatter og politiker Johan Falkberget har vært en viktig stemme for det tidligere gruvemiljøet på Røros og dens historie, og har vært med på å sette Rørosområdet på kartet. Karianna Sommerro har fått med seg sanger og skuespiller Snorre Ryen Tøndel på laget. Musikalen blir komprimert og gjort om til en liten musikalsk fortellerstund hvor Johan Falkbergets rike og kjente skikkelser blir skildret gjennom sang, monologer og fortellinger. Publikum vil få et innblikk i An-Magritt sitt liv og hennes kamp i et barskt og mannsdominert samfunn.  Medvirkende Karianna Sommerro sang/skuespill, Snorre Ryen Tøndel sang og skuespill, og Kyrre Havdal piano.

Påmelding er stengt
2024 © Sjetne frivilligsentral