Fredag 11 Oktober
kl. 21:00 - 01:30 Natteravn Sjetnemarka & Okstad
Høstens Natteravning er igang. Hver fredag og lørdagskveld går våre natteravner på aktuelel steder i Sjetnemarka&Okstad.

Fra fredag 26. april er Sjetne Natteravn klar til innsats igjen. Fra da av går vi hver fredag og lørdag ut oktober, bare avbrutt av noen ukers sommerferie.

Natteravner, det er du og jeg det. Vi trenger mange nye Natteravner, så nå håper vi at du også vil melde deg som natteravn i år.

Klikk her så kommer du til registreringsskjema for nye Natteravner. Når du har registrert deg og sendt inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg via epost for å gi deg mere informasjon. Er du allerede med som natteravn trenger du ikke registrere deg på nytt.

---

Natteravnene har som oppgave å bidra til at det skal være trygt å ferdes ute for barn og unge i nærmiljøet vårt. Vi er ikke politi men synlige voksne! Vi er mange Natteravner, men for at ingen skal ha mere enn 1 natteravnvakt i året må vi i år ha minst 40 nye voksne over 18 år som har lyst til å bidra til et trivelig og trygt nærmiljø.

Alle nye natteravner vil bli satt sammen på natteravnvakt med andre som har vært natteravn i mange år. 

Er du allerede Natteravn, så utfordre gjerne noen andre til å melde seg. Å bidra til trygge og trivelige nærmiljø er en dugnad absolutt alle over 18 år kan være med på!

Natteravnene i Sjetne & Okstad organiseres av FAU ved Sjetne skole og Sjetne Frivilligsentral.  


2019 © Sjetne frivilligsentral