Tirsdag 21 Februar 2023
Kl. 12:00 - 14:00, TOBB-hallen, klubbrommet
Sammen etter skoletid
Sammen etter skoletid. Bli med på ny fritidsaktivitet for barn i alderen 10-13 år!

NB NB!! pr. 6.februar så har vi nådd maks påmeldingsantall. Påmeldingen er derfor stoppet.

Bli med på fritidsaktiviteten «Sammen etter skoletid»

I februar starter Sjetne frivilligsentral starter opp ny fritidsaktivitet for barn i Sjetnemarka i alderen 10-13 år.Aktiviteten heter “Sammen etter skoletid»  For information in English, use the google translate button in the top right corner of the page at the website: sjetne.frivilligsentral.no/påmeldinger

Sammen etter skoletid skal bli en fritidsaktivitet hvor voksne og barn møtes til trivelig samvær etter skoletid på tirsdager. Her vil det bli leik, varierte aktivitet, selvforsvarskurs, mat og prat.  Aktivitetsledere vil være frivillige pensjonister, voksne instruktører og elever i praksis.

  • Målgruppe: Barn i alderen 10-13 år (5-7 trinn). Først og fremst ønsker vi å prioritere barn som ikke deltar på andre fritidsaktiviteter, men alle barn i alderen 10-13 ved Sjetne skole er velkommen til å melde seg på.
  • Tidspunkt: Tirsdager fra kl. 12.00-14.00 (elevene slutter tidlig på skolen på tirsdager)
  • Oppstart: Tirsdag 7. februar. Deretter hver tirsdag til og med 28. mars. (Åpent også i vinterferien)
  • Kostnad: Sammen etter skoletid er en gratis aktivitet, så det er ingen deltakeravgift.
  • Dagsprogram:
    • fra kl. 12.00 er det oppmøte og et godt og variert måltid i fellesskap
    • fra kl. 12.30 -13.30 deles gruppa i to grupper. 
      • De som melder seg på kurs i selvforsvarsteknikken Kung Fu går til aktivitetsrommet (maks 20 plasser)
      • De som vil være igjen i klubbrommet for å spille spill, prate, ha leksehjelp eller drive med ulike håndverksteknikker gjør det.
    • Når klokka blir 13.45 rydder vi opp og avslutter for  dagen
  • Påmelding: For å være sikker på at vi har nok mat og stoler må vi ha påmelding. Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden, eller på sjetne.frivilligsentral.no/påmeldinger. Når du melder deg på forventer vi at du kommer på "Sammen etter skoletid" så ofte du kan. Du må være påmeldt for å delta på Sammen etter skoletid. 
  • Påmeldingsbekreftelse: Alle som melder seg på innen 3. februar vil få skriftlig bekreftelse på om de har fått plass eller ikke.
  • Om selvforsvarskurset

    Som en av aktivitetene på "Sammen etter skoletid" har vi kurs i selvforsvar. Instruktørene kommer fra KUNG FU senteret i Trondheim. Selvforsvarskurset varer i 1 time hver tirsdag. Kung Fu og selvforsvarstrening er spennende og morsomt, men du må være forberedt på at du må være konsentrert og at du kan bli litt svett. På kurset får du lære effektive teknikker for å beskytte deg selv, samtidig som det er god trening for hele kroppen. Du trener barfot og i vanlig gymtøy. (Vi hadde samme selvforsvarskurs for 5-7 trinn på Okstad skole i høst, og det var veldig populært.) 

Samarbeidspartnere

For å kunne tilby "Sammen etter skoletid" som gratis fritidsaktivitet har vi mange samarbeidspartnere: Gjensidigestiftelsen har gitt oss økonomisk tilskudd,  Sjetne pensjonistforening stiller med frivillige aktivitetsledere, Sjetne IL leier ut klubbrommet og aktivitetsrommet, Kung Fu senteret som stiller med instruktører til selvforsvarskurs, elever fra valgfag innsats for andre ved Sjetne skole er med som aktivitetsledere og Tillerbyen frivilligsentral, som også har startet opp med Sammen etter skoletid for elever ved Breidablikk skole.

Kontaktinfo

Har du spørsmål om fritidsaktiviteten sammen etter skoletid, så ta kontakt med oss. Kontaktinfo: Sjetne frivilligsentral, ved daglig leder Siri Kvande. Tlf 94127844 / epost: post@sjetne.frivilligsentral.no


Påmelding er stengt
2024 © Sjetne frivilligsentral