Tirsdag 8 November 2022
Kl. 12:15 - 13:45, Okstad skole gymsalen
Selvforsvarskurs Okstad
I høst har barn i alderen 10-12 år ved Okstad skole mulighet til å delta på et nesten gratis kurs i selvforsvar, rett etter skoletid.

I følge fritidserklæringen skal alle barn ha rett til og mulighet for å delta på fritidsaktiviteter. Sjetne frivilligsentral og gode samarbeidspartnere ønsker å gjøre en innsats for at fritidsaktivitetstilbudet i Okstad og Kroppanmarka skal bli bedre. Som en liten start, prøver vi nå i høst ut Selvforsvar som et lite introduksjonskurs. Motiverende og flinke instruktører har ansvar for gjennomføringen. På kurset vil du få fin trening og du vil lære nye øvelser. Alle har på vanlig treningstøy. Vi har valgt å legge kurset til tirsdager kl. 12.00, rett etter skoletid for elevene i 5-7. trinn. Siden dette er rett etter skoletid, vil vi også servere litt enkel mat som frukt, youghurt o.l.

Selvforsvarskurset går over 7 tirsdager, frem mot desember. Vi håper mange benytter muligheten til å melde seg på og prøve noe nytt. Det koster 100 kr for å være med på 7 uker med selvforsvarskurs. 

Påmelding er stengt
2024 © Sjetne frivilligsentral