Fredag 28 Januar 2022
Kl. 19:30 - 22:00, Sjetne bydelshus
Sjetnerevyen fellesbestilling
Endelig blir det mulighet for å få seg en latter i Bydelshuset igjen. Blir du med på frivilligsentralens fellesbestilling av billetter til årets Sjetnerevy?

Etter 2 års pause, kan endelig Sjetne teaterlag invitere til Sjetnerevy i Bydelshuset igjen for 120 publikummere i Bydelshuset. Man vil bli plassert på 4 mannsbord. Det vil ikke bli middagsservering og dans i år. Billetter til premieren koster kr 350,- og da vil det være mulighet for å bestille alkohol som blir servert ved bordet. Til søndagens forestilling er billettprisene kr. 275,- og dette er en alkoholfri forestilling.

Frivilligsentralen  har servert en god del billetter til 2 av forestillingene. Nå lurer  vi på om du har lyst til å benytte muligheten til å se revyen, få deg en god latter, kanskje et glass vin ilag med andre du kjenner? Dørene åpnes 30 minutter før forestilling.

Datoene frivilligsentralen har reservert billetter til er:

  • Fredag 28, januar kl. 19.30 - Premieren!
  • Søndag 30. januar kl. 18.30

Nederst på denne siden finner du påmeldingsskjema. Bestem deg for hvilken dag du ønsker å være med på fellesbestillinga til revyen, og meld deg på. Frist for å bestille billetter via frivilligsentralen er søndag 23. januar. Etter påmelding kontakter vi deg ad betaling av billettene. benytt muligheten til å få en skikkelig trivelig kveld i nærmiljøet igjen du også, og meld deg på!




Påmelding er stengt
2024 © Sjetne frivilligsentral