Onsdag 19 Oktober 2022
Kl. 10:00 - 12:00, Sjetnemarka
Skoleløp for TV-aksjonen
Sjetne skole arrangerer løp/marsj for å samle inn penger til TV-aksjonen. Vi som er hjemme på dagtid kan også delta for å støtte det fine tiltaket!

Onsdag 19. oktober arrangerer Sjetne skole gateløp/gatemarsj, hvor alle inntektene skal gå til årets TV-aksjon for Leger uten grenser.  Elevene skaffer seg sponsorer(foreldre eller familie) som blir utfordret til å betale en avtalt sum for hver runde elevene klarer å løpe/gå igjennom løypa. Pengene betales inn på Sjetne skoles Spleis for TV-aksjonen 2022.

Det er 2 løyper; en kort løype på ca 400m og en lang løype på ca 1,5 km.

Vi andre som er hjemme på dagtid kan også delta sammen skolens elever og lærere på skoleløpet. Frivilligsentralen utfordrer hermed flest mulig seniorer til å møte opp og delta sammen skolens elever og lærere på skoleløpet:

  • Onsdag 19. oktober
  • kl. 09.45  (startskuddet går kl. 10.00)
  • utenfor Sjetne frivilligsentral

Ta med rullator, krykker, staver og det du ellers trenger for å gå en runde på 400 meter eller 1,5 km. Vil du gå løypa flere ganger, så kan du naturligvis gjøre det. Ingen påmelding, her er det bare å komme. Frivilligsentralen tipper at det blir 25 seniorer som stiller.

Frivilligsentralen setter kr. 100,- pr person i startavgift. Det er naturligvis lov å betale mer. Startavgifta kan betales inn:

  •  på Vipps nr 135625 til Sjetne frivilligsentral
  • kontant til Sjetne frivilligsentral
  • Eller ved å bruke bankkort på vår kortleser.


Sammen går vi for en god sak! Bli med du også. 

Selve TV-aksjonen arrangeres søndag 23. oktober!


2024 © Sjetne frivilligsentral