Torsdag 19 November 2020
Kl. 11:00 - 12:00, Sjetnehallen, aktivitetsrommet
Sterk & stødig Sjetne
Ukentlig treningstilbud for eldre som ønsker å opprettholde balansen og styrken i kroppen.

Trenger du å trene balansen og bli sterkere for å bli stødigere?  Bli med i treningsgruppe for seniorer! Treningen foregår i stående, sittende og gående, og har hovedvekt på styrke i beina og balansetrening.

Sterk og stødig gruppene drives av fysioterapienheten i Trondheim kommune. I vårt nærområde finner du sterk & stødig grupper: 

  • Tiller helse & velferdssenter: Torsdager kl. 10.30
  • TOBB-hallen, i Sjetnemarka: Torsdager kl. 11.00
  • Heimdalshallen, onsdager kl. 11.00
  • Heimdal grendehus, tirsdager kl 11.00


DETTE ER STERK & STØDIG

Begynner du å få litt balanseproblemer, er sterk & stødig gruppene en fint treningstilbud til deg. I tillegg foregår det i ditt eget nærmiljø, og det kan fort bli litt trivsel ut av det også. Ta på lette klær og flate sko og kom og bli med. Treningen varer 1 time og foregår med motiverende musikk til. Det settes opp stoler i ring som benyttes til deler av styrke og bevegelsestreninga. 

Det selges klippekort for å delta. Hver time koster ca kr. 30,- Klippekortet har ingen begrensning i tid, så du trener når du ønsker. Har du aldri prøvd sterk & stødig gruppene før, så inviteres du til å møte opp for 2-3 gratis prøvetimer.

Sterk & stødig gruppene drives av frivillige instruktører som får opplæring og oppfølging av fysioterapeuter i Trondheim kommune.

All informasjon, spørsmål, påmelding og kjøp av klippekort gjøres til: Enhet for fysioterapi sin Sterk & stødig telefon tlf 482 43 578 (telefontid man-tors mellom kl. 12.00-14.00)

Les mer om sterk & stødig gruppene her






2024 © Sjetne frivilligsentral