Søndag 22 Mai 2022
Torget i Trondheim
Street Foodfestival
Frivillige fra Sjetne deltar på stand under Streetfood festiaveln på torget i Trondheim. Oppgaven er å synliggjøre frivillig innsats, begeistre og steike vafler. Kan du bidra?

Trondheim streetfood festival går ut på at Midtbyen fylles av ulike "gatematvogner" med mat fra alle kanter av hverden og Norge. Her vil det lukte hærlig og bli et enormt folkeliv. Sammen med "Vaffel og info" fra Trondheim kommune, skal vi betjene infostand og steike vafler. Dette er en unik mulighet til å synliggjøre hvilke aktiviteter som finnes på frivilligsentralene for et bredt spekter av Trondheims befolkning som er innom festivalen. Vi har også fått som oppgave og ta oss av kåringen av beste foodtruck. Det innebærer at vi ønsker alle innom oss for å skrive ned hvilke foodtruck de syns er den beste og putte i en boks vi har ansvar for.


Det blir myyye vaffelrøre og lange dager, men det er en unik mulighet til publisering.

Har du mulighet for å bidra som frivillig enten fredag 20, lørdag 21 eller søndag 2. mai? Klokkeslett er vi litt usikker på enda, men Streetfood festivalen vil pågå over hele dagen. Du bestemmer selv hvor mye du kan bidra. 

Påmelding er stengt
2024 © Sjetne frivilligsentral