Fellesbestilling til Peerly Gyntersen

Lyst til å få med deg Sjetnekorets kabaret i februar, men mangler noen å gå ilag med? Bli med på fellesbestillinga vår!

Sjetnekoret inviterer til sin nysjrevne kabaret: Peerly Gyntersen. Har du lyst til å bli underholdt av et stort og flott kor med masse humor og gode amatørprestasjoner fra scenen? Kanskje du mangler noen å gå i lag med? Frivilligsentralen gjør noe med det. Vi bestiller fellesbilletter til to av forestillingene. Dermed er du sikret å få sitte ilag med noen du kjenner.

I en ellevill nyskrevet historie, eller skal vi heller si en humoristisk omskrivning av Ibsens Peer Gynt, blir vi med Peerly Gyntersen fra Sjetnemarka til Amerika i hennes jakt på et bedre liv. Hvordan går det når hun etterhvert kommer på kant med loven? Klarer Peerly å finne lykken eller vil alt gå tapt?

Vi opplever gangstermiljøet, kjærligheten og dramatikken i et mangfold av herlige låter fra kjente musikaler som blant annet Løvenes konge, Les Miserables, Chess, Book of Mormon, Hair, The greatest showman, Jungelboken og West Side Story.

Frivilligsentralens fellesbestillinger gjelder Premierekvelden fredag 7. februar kl. 20.00 med middag og dans etterpå. Eller du kan velge søndagsforestillingen 9. februar kl. 18.00 hvor det er salg av kaffe og kaker før forestillingen. 

Om du ønsker å være med på vår fellesbestilling, så må du melde deg på senest 16. januar. Du finner påmeldingsskjema om du trykker her. Etter påmeldingsfristens utløp vil du få beskjed om hvordan du betaler og henter billettene dine. Håper du blir med!

2020 © Sjetne frivilligsentral