Nyttårshilsen

Frivillighetens år 2022 er igang. I år skal vi feire frivilligheten og forhåpentligvis motivere flere til å se verdien av å bruke litt tid på frivillig engasjement. Godt nytt år!

Da fargespillet fra nyttårsfyrverkeriet markerte overgangen fra gammelt til nytt år, symboliserte det også starten på Frivillighetens år 2022. I hver en krok av landet skal vi på en eller flere måter feire Norges viktigste lagarbeid, nemlig frivilligheten!    

Gjennom et helt år med stort fokus på frivillig innsats er målet; å få flere nye med i frivilligheten, gjøre flere arenaer tilgjengelige og skape større kjennskap til merverdien frivillig sektor skaper i det norske samfunnet.

I nærmiljøet utføres det hver eneste dag mange typer frivillig innsats. All frivillig innsats er like  viktige. Om du representerer en organisasjon, eller om du som enkeltperson hjelper noen andre så gjør du en frivillig innsats.

Til deg som bidrar for samfunnet og nærmiljøet uten betaling; Du er så utrolig verdifull og betyr mye mer enn du selv aner. Tusen hjertelig takk!




2024 © Sjetne frivilligsentral