Påsketrivsel i nærmiljøet

La hjemmepåska bli en aktiv uke for liten og stor. Frivilligsentralen har lagt til rette for at det blir trygt, trivelig og aktivt med hjemmepåske.Årets påske blir annerledes enn andre påskeferier.  Vi oppfordres til å holde oss mest mulig i nærmiljøet. Det skal vi sannelig klare. Engasjerte folk rundt frivilligsentralen har tenkt lure tanker.  Sammen med gode samarbeidspartnere har vi satt skammen et variert utvalg med aktivitets tips som bør passe for både liten og stor. Uansett vær og føre forhold. Gå sammen i grupper på 5. Hold nødvendig avstand og gjennomfør aktivitetene når det passer for deg. Husk håndvasken og benytt påska 2020 til å bli bedre kjent med nærmiljøet og byen vi bor i.

På aktivitetslista kan vi friste med konkurranser, premier, trim, hyggelige aktiviteter, quiz og nyttige gjøremål. Klikk på navnet på aktiviteten i lista under, så finner du den infoen du trenger. Legg merke til at aktivitetene har forskjellige oppstart dager. Detaljert info blir ikke lagt ut før den dagen aktiviteten starter. Kikk derfor jevnlig innom denne siden.

I strøsandkassen utenfor Frivilligsentralen vil du også finne skjema for noen av aktivitetene etterhvert som de starter opp.

FRIVILLIGSENTRALENS PÅSKE AKTIVITETER ER:

Månedens turmål  ved skotthyllbanen

Bamsesafari  Se etter bamser i vinduene

Bli en nærturmester  Bli kjent i 7 bydeler

Aktivitetsbingo   sett kryss om du får gjort noe på bingoarket

Takeaway_bøker    (gjennomført)

TURBINGO  gjør turer litt mer spennende

Påskeeggjakt 2020 tegninger av påskeegg er gjemt rundt barnehagen

Forslag til plassering av nye benker

Påske Quiz  med spørsmål fra nærmiljøet

Hvor la påskeharen egget?  Utgår pga snøstorm

Sjetne & Okstad uten søppel    oppstart når snøen forsvinner                  2020 © Sjetne frivilligsentral