Salgsutstilling på Ombruksdagen

Siste: Ombruksdagen og salgsutstillingen er dessverre avlyst grunnet smittetrykket i Trondheim.

Det er nå 2 år siden vi hadde den siste salgsutstillingen i Sjetne Bydelshus. Om frivilligsentralen kommer til å gjennomføre SjetneMarked i fremtiden er usikkert. I år satser Sjetne frivilligsentral på en større markering i kommunens Ombruksuke i uke 47. Frivilligsentralen har tatt initiativ til:

Ombruksdagen i Sjetnemarka og Okstad

Tirsdag 23. november kl. 14-19 i Sjetne Bydelshus og TOBB-hallen, Sjetne IL.

 
På Ombruksdagen vil det bli klesbyttedag, bytte/salg av sportsutstyr, Åpning av SjetneBoden, reparasjon av klær, kafeteria med salg av fortsatt spisbarmat og idekonkurranser for kreativ ombruk. Med Ombruksdagen vil vi være med på å gi litt fart og bevissthet til det grønne skiftet vi står overfor.

Vi har imidlertid fått mange forespørsler om det vil bli salgsutstilling i år. På kort varsel har komiteen for Ombruksdagen bestemt følgende: Vi ønsker velkommen til en mini salgsutstilling for utstillere som har bærekraftige produkt å selge. Med bærekraftig produkt mener vi:

  • At produktet/produktene du selger må ha en nytteverdi
  • At produktet er hjemmelaget av deg eller andre hobbyaktører
  • Materialet er kortreist
  • Materialet må gjerne ha et preg av ombruk
  • Materialet må gjøre være økologisk

Er det noen av dere salgsutstillere som på kort varsel har lyst til å stille opp og vise frem og selge varer, så er dere hjertelig velkommen. Dere vil få relativt god og gratis standplass. 

Om du ønsker å delta, så meld deg på i påmeldingsskjemaet her.. Oppgi hvilke produkter du ønsker å selge og materialvalg. Vi hører gjerne fra deg så snart som mulig, og senest 10. november.

Spørsmål rettes til Sjetne frivilligsentral ved Siri, tlf 94127844 7 post@sjetne.frivilligsentral.no


2024 © Sjetne frivilligsentral