Sjetnehallen som treffsted på dagtid

Mange seniorer har allerede tatt i bruk Sjetnehallen på dagtid gjennom Zumba gold, sterk og stødig og lunsj etter trimmen. Men, visste du at vi har karer som jevnlig bidrar med handyman oppgaver der også?

Små reparasjoner, litt maling og ikke minst kjører de vaskebilen på gulvet i idrettshallen. 

Det er plass og muligheter for at mange flere kan få Sjetnehallen som et trivelig sted å møtes i. Enten for en kaffekopp, noen små oppdrag, et kvinnelig overblikk på kjøkkenet eller som en trivelig døråpner noen timer på formiddagen. 

Sjetnehallen har også et flott styrketreningsrom med tredemølle som kan være et fint mosjonsalternativ når det er glatt ute.

Utleirahallen er et veldig godt eksempel på hvordan man har klart å skape hallen til et sted hvor seniorer har et fast møtested flere formiddager i uka. Noen trener, noen reparerer ei dør, mens andre steiker vafler. Alt for å skape noe i lag. Dette tror vi at vi kan få til i Sjetnemarka også. Tror ikke du også det?

Vi inviterer alle som er hjemme på dagtid til et lite infomøte mandag 20. januar kl. 10.00. Kom og finn ut hva Sjetnehallen kan bli for deg.

2020 © Sjetne frivilligsentral