Trimpoeng med Sjetne frivilligsentral

Benytt vinteren til å delta på vår smittefrie aktivitet Trimpoeng! Alle kan delta og frisk luft og mosjon er det beste vi kan gjøre for folkehelsa vår!

Trimpoeng er et enkelt turkonkurransekonsept som gjør det mye mer motiverende å komme seg ut på tur! Konkurranseperioden pågår fra 1. desember 2020 til 31.m ars 2021. det er aldri for seint å starte opp. I starten av januar har nå 225 personer registrert seg og er med på Vintertrim med Sjetne Frivilligsentral. Du trenger ikke å være med fra første dag av. dette er et trimtilbud som du selv bestemmer tid og sted på. Først og fremst er Trimpoeng en motivasjon for deg selv til å komme deg ut en tur. 

For å delta, laster du ned Trimpoeng appen og melder deg på Trimpoengkonkurransen Vintertrim med Sjetne frivilligsentral. Om du kjenner til Pokemon go, så er Trimpoeng omtrent det samme. Du kan gå til samme turmål så ofte du ønsker, men det må gå 12 timer hver gang du sjekker inn. Vi har valgt ut 54 turmål i frivilligsentralens nærområde. 

Trenger du hjelp til å laste ned appen og føler deg usikker på hvordan du "sjekker inn" på turmål, så nøl ikke med å ta kontakt med Sjetne Frivilligsentral. Tlf 94127844 /post@sjetne.frivilligsentral.no eller stikk innom oss. 

Vintertrim med Sjetne Frivilligsentral støttes av City Syd og Overaee.2021 © Sjetne frivilligsentral