Bli med på Generasjonslekene

Onsdag 10. mai håper vi så mange som mulig i alle aldersgrupper vil komme til Tillerparken for å bli med på Generasjonslekene!

Generasjonslekene er en gøyal dag hvor ung og eldre er aktive sammen, og Sjetne og Tillerbyen frivilligsentraler skal for første gang arrangere Generasjonsleker i Trondheim. Generasjonslekene er et nasjonalt arrangement i regi av senter for aldersvennlig samfunn. I år vil det bli arrangert Generasjonsleker i 38 kommuner i Norge. I Trondheim blir det 5 arrangement og vårt arrangement blir det aller første i Trondheim.

Opplegget er enkelt, og det er gratis å delta. Vi oppfordrer barn, ungdom, voksne og seniorer om å melde seg på og komme til Tillerparken for å delta på Generasjonslekene. Målet er å ha skape en dag hvor unge og eldre er aktive sammen. Ved ankomst Tillerparken på arrangementsdagen setter vi sammen lag på 5-8 deltakere, med minst 2 generasjoner på hvert lag. Sammen skal laget ta seg gjennom ei løype med mange og leikbetonte aktivitetsposter. Eksempler på aktiviteter laget skal gjennomføre kan være å kaste på boks, eller gå på stylter. 

Skoler/ barnehager: Meld dere på her

Seniorer og andre voksne som vil delta: Meld deg på her

Klarer vi å samle 1000 mennesker til Generasjonslekene i Tillerparken? Hjelp oss å nå målet og bli med på en gøyal dag du også. Meld deg på, så vet vi litt hvor mange som kommer til Tillerparken 10. mai kl. 11.00


2024 © Sjetne frivilligsentral