Sykkelfikser`n møteplass

På møteplassen Sykkelfikser`n finner du frivillige som kan hjelpe deg med små sykkelreparasjoner og tips til vedlikehold. En prat og kopp kakao kan det også bli

Aldersgruppe: For alle

Våren 2024 starter vi opp med den miljøvennlige aktiviteten "Sykkelfikser`n møteplass" Vi tror mange barn, unge og voksne i dag ikke er flinke nok til å ta vare på syklene sine. Sammen kan vi kanskje gi syklene lengre levetid, ved å gi nyttige tips om vedlikehold og enkle reparasjoner. Vi har fått tilskuddsmidler fra Trondheim kommunes klimamillion og har kjøpt inn nødvendig verktøy og enkle. Det er mye penger å spare om du ønsker å lære deg enkle knep for å ta vare på sykkelen din, i stedet for å trille sykkelen til et service verksted.

På møteplassen Sykkelfikser`n finner du frivillige som kan gi deg nyttige tips og lære deg enkle knep. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke utfører større serviceoppdrag på sykler. Da må du nok til et sykkelverksted. De frivillige i Sykkelskuret vil gi deg tips om hvordan du sjekker bremser, stiller inn riktig setehøyde, lærer deg å lappe slanger, feste sykkelkjeden og mye mer. Kanskje blir det tid til en prat og en kopp kakao mens dere fikser sykler også? 

Tidspunkt: Tirsdager kl. 18.00-19.30

Hvor: Utenfor Sjetne frivilligsentral


Ta med deg sykkelen din og kom innom Sykkelfikser`n når vi er der. Sammen kan vi gi sykkelen din en ny sjanse, i tillegg til at vi får oss en trivelig prat!


Sykkel fikser`n er støttet av Trondheim kommune, klimamillionen.

2024 © Sjetne frivilligsentral