Dagsutflukter

Noen ganger i året inviterer vi til trivelige dagsturer i Midt-Norge

Aldersgruppe: 50 til 100 år

Så langt i 2020 har vi hatt turer til Tautra, Selbu og Klæbu. Pr. oktober 2020 har vi foreløpig ingen nye planer om turer, men følg med for vi bestemmer oss på kort varsel.


Om dagsturer:

Vi har trua på at det å dra på kortere utflukter sammen er godt for folkehelsa. Vi legger opp til ulike reisemål, med ulikt innhold. Noen turer legger vi opp slik at de passer godt for de som ikke er så spreke og ikke ønsker å gå så mange ganger inn og ut av buss. Andre turer er derimot lagt opp med tanke på at vi skal gå en tur i nytt terreng. Felles for alle turene er at vi samles til et hyggelig og langt måltid mat i en eller annen form. Eksempler på turer vi har vært på de siste årene er; Tautra, Snefugl gård og Skaun kommune, Lian restaurant, Stugudal, Ladekaia, Skistua mm.

Når foregår det:

Som regel gjennomførers turene på dagtid. Vi legger opp til turer når vi ser at vi har frivillige som har anledning til å bistå. Vi har hatt turer i de fleste av årets måneder. Vi bestemmer oss ofte på kort varsel når værmeldinga er god. Da sender vi ut info til alle våre "faste passasjerer"

Målgruppe:

Seniorer eller deg som er hjemme på dagtid.

Hva kan frivillige bidra med:

Vi trenger frivillige som kan være reiseledere, ledsagere, underholde i bussen eller komme med forslag til hvor vi kan legge turen.

Har du lyst til å bidra som frivillig? Ta kontakt med Sjetne Frivilligsentral her


Neste Dagsutflukter

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 01.07 10:30 Dagstur til Valsøya Valsøya
Tor 29.07 10:30 Dagstur til Hjellseng gård Hjellseng gård
2021 © Sjetne frivilligsentral