Bingen

Ung og musikkglad? Da kan du få øvingstid i MusikkBINGEN vår.

Aldersgruppe: 14 til 30 år

Bingen er åpen for øving under coronapandemien. Alle som øver i Bingen følger våre smittevernkrav.


 Målgruppe:

På dagtid, frem til kl. 15.00 er det Sjetne skole som benytter Bingen i Musikkundervisningen. På kveldstid og i helger får ungdom over 15 år gratis øvingstid etter oppsatte tider. Dersom vi ikke fyller opp øvingstid med ungdom,  kan andre med tilknytning til nærmiljøet benytte Bingen etter avtale.


Om MusikkBingen:

Det er Sjetne Frivilligsentral som eier Bingen, og står for utlån og tilgang. Alle som bruker Bingen er ansvarlig for å ta vare på Bingen og delta med vedlikehold.

Bingen er en fullt innredet øvingscontainer med varme og ventilasjon. Du øver dermed i behagelig temperatur året rundt. Det er maks plass til 10 personer i Bingen. Øvingsutstyr som finnes i Bingen er: Trommesett, keyboard, mikrofoner og mikrofonstativ, notestativ, bassgitar, El gitarer og banjo. Og, naturligvis forsterkeranlegg. 


Driftsutgiftene er små,  men det kostet oss ca 600.000 å skaffe tilveie Bingen med øvingsutstyr. Disse pengene ble skaffet tilveie takket være et stort spleiselag, bestående av: Musikkutstyrsordningen,  Trondheim kommune,  Frifond,  Trønderenergifondet og gaver fra avgangselever ved Sjetne skole. Bingen ble åpnet 26. august 2013, av daværende kulturminister Hadia Tadjik.

Interessert i øvingstid i Bingen?

Ta kontakt med Sjetne Frivilligsentral. tlf 94127844    / post@sjetne.frivilligsentral.no2022 © Sjetne frivilligsentral