Bingen

Ung og musikkglad? Da kan du få øvingstid i MusikkBINGEN vår.

Aldersgruppe: 15 til 30 år Målgruppe:

Ungdom i alderen 15-25 år har første prioritet på øvingstid i Bingen. Dersom det er ledig tid, kan eldre ungdom også få innpass med fast øvingstid. 

Om MusikkBingen:

Det er Sjetne Frivilligsentral som eier Bingen, og står for utlån og tilgang. Alle som bruker Bingen er ansvarlig for å ta vare på Bingen og delta med vedlikehold. Alle som får tildelt øvingstid i Bingen øver gratis.

Bingen er en fullt innredet øvingscontainer med varme og ventilasjon. Du øver dermed i behagelig temperatur året rundt. Inntil 10 personer kan være i Bingen samtidig. Øvingsutstyr som finnes i Bingen er: Trommesett, keyboard, mikrofoner og mikrofonstativ, notestativ, bassgitar, El gitarer og banjo. Og, naturligvis forsterkeranlegg. 


Driftsutgiftene er små,  men det kostet oss ca 600.000 å skaffe tilveie Bingen med øvingsutstyr. Disse pengene ble skaffet tilveie takket være et stort spleiselag, bestående av: Musikkutstyrsordningen,  Trondheim kommune,  Frifond,  Trønderenergifondet og gaver fra avgangselever ved Sjetne skole. Bingen ble åpnet 26. august 2013, av daværende kulturminister Hadia Tadjik.

Interessert i øvingstid i Bingen?

Ta kontakt med Sjetne Frivilligsentral. tlf 94127844    / post@sjetne.frivilligsentral.no
2024 © Sjetne frivilligsentral