SjetneBODEN- utlånssentral

I SjetneBODEN kan du gratis låne sports- & fritidsutstyr. Utvalget er stort. Åpent for utlån og retur mandager kl. 12-17 (gjelder fra 25.4.24)

Aldersgruppe: For alle

Alle kan låne sports og fritidsutstyr gratis i SjetneBODEN. Lånetiden er 1 uke. Klikk her for å registrere deg som låntaker og for å se utstyr som er tilgjengelig for utlån i SjetneBoden. Når du har registrert deg, kan du sende en epost til post@sjetne.frivilligsentral.no og oppgi utstyr du ønsker å reservere. I åpningstiden vår kan du møte opp uten å ha reservert. Reservasjon kan ikke skje for mer enn 2 uker frem i tid.  Utlån og retur skjer ved oppmøte på Sjetne frivilligsentral. Utlån er basert på tillit, og vi forventer at du returnerer utstyret etter en uke.  Det er stor pågang for å låne. I tillegg til sports og turutstyr har vi også symaskiner, steiketakker, uteleiker og hageutstyr for utlån. Vi tar gjerne imot brukt sportsutstyr i god stand for utlån i Boden.

I Trondheim finnes også andre frivillige organisasjoner som tilbyr gratis utlån av sports utstyr. Du finner en oversikt på foreningsportalen iTrondheim


2024 © Sjetne frivilligsentral