SjetneBODEN - utlån

I SjetneBODEN kan du gratis låne utstyr for sport, fritid og leik. Fra 25.4.og frem til sommeren er åpningstidene i SjetneBoden mandager kl. 12.00-17.00.

Alle kan låne sports og fritidsutstyr gratis i SjetneBODEN. Lånetiden er 1 uke. Klikk her for å registrere deg som låntaker og for å se utstyr som er tilgjengelig for utlån i SjetneBoden. Når du har registrert deg, kan du sende en epost til post@sjetne.frivilligsentral.no og oppgi utstyr du ønsker å reservere. I åpningstiden vår kan du møte opp uten å ha reservert. Reservasjon kan ikke skje for mer enn 2 uker frem i tid.  Utlån og retur skjer ved oppmøte på Sjetne frivilligsentral. Utlån er basert på tillit, og vi forventer at du returnerer utstyret etter en uke. Ved for sein retur, påløper et gebyr på 250 kr pr uke.  I tillegg til sports og turutstyr har vi også symaskiner, steiketakker, uteleiker og hageutstyr for utlån. Vi tar gjerne imot brukt sportsutstyr i god stand for utlån i Boden.

I Trondheim finnes også andre frivillige organisasjoner som tilbyr gratis utlån av sports utstyr. Du finner en oversikt på foreningsportalen iTrondheim


2024 © Sjetne frivilligsentral