Markapostan

Markapostan er årlig utplassert i perioden 1.september - 30. november.

Aldersgruppe: For alle

Om Markapostan

Hver høst utplasserer Sjetne Frivilligsentral 10 trimposter, kalt Markapostan. Målet er å motivere flest mulig til å komme seg ut og bli bedre kjent med nærmiljøet vårt. Du trenger ikke være spesielt sprek, og du kan gå, sykle, jogge eller trille barnevogn til de aller fleste Markapostan. Du trenger heller ikke være flink med kart og kompass for å finne Markapostan. Vi prøver å plassere postene på steder du normalt ikke bruker å legge gåturene dine. Er du ny i området, så vil du kanskje finne deg nye turmål også. Markapostan passer for liten og stor.

Det eneste du trenger for å finne Markapostan er brosjyren for Markapostan. Der står en kort beskrivelse og henvisning til stedet på kart. Trenger du litt mere hjelp, eller ønsker forslag til en turbeskrivelse, så har vi laget det også. Markaposten er markert med en A4 plakat når du kommer fram. På plakaten står det et kodeord som du kam fylle inn i registreringsarket.

Både brosjyre og turbeskrivelser finner du rett under her teksten her.

Etter sesongslutt foretar vi en loddtrekning blant de som har sendt inn registreringsskjema til oss. Premier kan det bli!

Markapostan utplasseres 1. september og står ute til 30. november.


Brosjyre Markapostan 2019


Detaljerte turbeskrivelser for Markapostan 2019:

Markapost_1_Nidelva

Markapost_2_Øya

Markapost_3_Tonstadbrinken

Markapost_4_Kvenildmarka

Markapost_5_Torgårdsletta

Markapost_6_Tiller bru

Markapost_7_Tillermyra

Markapost_8_Skotthyllbanen

Markapost_9_Snarveien

Markapost_10_Leira kapell


Innsending av registeringsskjema, klikk her


Hva kan frivillige bidra med:

Vi trenger frivillige som kommer med forslag til aktuelle turmål å utplassere Markapostan på. I tillegg trenger vi noen som kan passe på så turmålet får stå i fred gjennom sesongen.

Har du lyst til å bidra som frivillig? Ta kontakt med Sjetne Frivilligsentral her.

  

_DSC0010

2020 © Sjetne frivilligsentral