Markapostan

Bli kjent i eget nærmiljø gjennom høstens trim med Markapostan!

Aldersgruppe: For alle

OM MARKAPOSTAN

Hver høst utplasserer Sjetne Frivilligsentral 10 trimposter, kalt Markapostan. Trimpostene står i år ute fra 4. september til 1. november. Målet er å motivere flest mulig til å komme seg ut og bli bedre kjent med nærmiljøet vårt. Du trenger ikke være spesielt sprek, og du kan gå, sykle, jogge eller trille barnevogn til de aller fleste Markapostan. Du trenger heller ikke være flink med kart og kompass for å finne Markapostan. Vi prøver å plassere postene på steder du normalt ikke bruker å legge gåturene dine. Er du ny i området, så vil du kanskje finne deg nye turmål.  Markapostan passer for liten og stor.

Det eneste du trenger for å finne Markapostan er brosjyren for Markapostan. Der står en kort beskrivelse og henvisning til stedet på kart. Trenger du litt mer hjelp, eller ønsker forslag til en turbeskrivelse, så har vi laget det også. Markaposten er markert med en A4 plakat når du kommer fram. På plakaten står det et kodeord som du ka fylle inn i registrerings arket.

Etter sesongslutt foretar vi en loddtrekning blant de som har sendt inn registreringsskjema til oss. Premier kan det bli!

Du kan gå til Markapostan så mange ganger du ønsker, men det holder med en gang for å bli registrert. Kanskje likte du en post i Markapostan så godt at du vil gå den ukentlig? Du bestemmer selv.  

Du finner brosjyre for Markapostan digitalt, nedenfor her. Du kan også få ferdig kopiert brosjyre med Markapostan på frivilligsentralen eller i brosjyrehylla på Prix i Sjetnemarka.

Sjetne frivilligsentral ønsker deg god tur - og be gjerne med en venn når du går på tur!

Markapostan 2020, brosjyre

Elektronisk skjema for registrering. Frist for innsending er 2. november.

 

Rutebeskrivelse og turforslag til Markapostan 2020:

Markapost 1 - Rundhaugtjønna

Markapost 2 - Løvås

Markapost 3 - Kvetabekken

Markapost 4 - Tillermyra

Markapost 5 - Lia

Markapost 6 - MTG benken

Markapost 7 - Storhaugen

Markapost 8 - Sjetnøya

Markapost 9 - Okstad

Markapost 10 - Kroppanbru-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hva kan frivillige bidra med:

Vi trenger frivillige som kommer med forslag til aktuelle turmål å utplassere Markapostan på. I tillegg trenger vi noen som kan passe på så turmålet får stå i fred gjennom sesongen.

Har du lyst til å bidra som frivillig? Ta kontakt med Sjetne Frivilligsentral her.


  

_DSC0010

2020 © Sjetne frivilligsentral